• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

exel'den images export

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bymak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Exel
herkese slm

bir exel dosyasında 300 küsür tane alt alta sıralı resimlerimiz var ve bu resimlerimizi dışarıya html oalrka kaydedip alabiliyorum fakat sorun şu resimlerin size larıyla oynanmış ben bu resimleri orjinal boyutları neyse o şekilde export etmek istiyorum ama exel sizeıyla oynanmış bi şekilde bana çıktı veriyo.Tabi bu durumda işime gelmiyor...

Denenmiş ihitmaller :

- Bütün nesneleri seçip nesene biçimlendire girip boyut sekmesinden boyut ayarları sıfırlanmıştır fakat resimlerin boyutlarıyla iligli exelde en ufak bir değişiklik olmamıştır manuel olarak ölçeklendirme kısmından % 100 yaptım fakat sonuç aaynı tüm resimler grup halinde tek tek bütün resimleri seçip gruplarını çözmem gerek orjinal boyutuna ulaşması için fakat bu da işime gelmiyo malum 300 küsür.. :)

- resmi seçip sağ tıklayıp image nesnesinden edit diyeibliyorum ve photosop açılıyo resmin orjinal boyutuda o rada net bi şekilde gözüküyo ama tek tek gene bütün resimleri photosopta açıp hepsini ayrı ayrı kaydetmekde pek işime gelmiyo.. :)

bunun daha kolay bir yolunun olacağına inanıyorum...

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

biliyorum herkesin işi acil ama hakketten acil bi durum... :)

bunun çöümü yok mu?

Belki geç oldu ama bir arkadaşımın işine yarayabilir.

dosyayı farklı kaydet ile web sayfası olarak kaydedersek
kaydettiğimiz yerde bir klasör oluşturup dosyadaki resimleri tek tek o klasörün içine alıyor

hayırlı günler.

Geri