• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Exelde yan sayfadan veri almak

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
Hocam Exelde kendim yapmış olduğum basit bir tabloyla kasa takip proğramı yaptım ancak 1 nolu tabloda tarih tarih girilen verileri kişi kişi de görebiliyorum ancak ben tek seferde kişilerin elindeki tüm gelen giden kalan kasa adedini görmek istiyorum 3 nolu sayfaya yazdığım kişi isimlerinin karşısına yan sayfadan aynı verilerin toplamını almak istiyorum

Örnek Ahmet A nın tüm gelen giden işlemleri 3 nolu sayfada toplayıpda göstersin yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

hocam tarih önemli değil tarih göstermesine gerek yok sadece ne kadar kasa gitmiş ne kadar iade etmiş ne kadar elinde kalmış

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

D2 hücresine yazarak yana ve alt hücrelere kopyalayınız.

Kod:
=ETOPLA(Sayfa1!$B:$B;$B2;Sayfa1!D:D)
Gittiği tarih sütununa formül yazmadım. Çünkü tarihlerin toplamını almak pek mantıklı değil.

Eğer o bölümde farklı bir uygulama istiyorsanız daha detaylı açıklayınız.

.

Hocam Exelde kendim yapmış olduğum basit bir tabloyla kasa takip proğramı yaptım ancak 1 nolu tabloda tarih tarih girilen verileri kişi kişi de görebiliyorum ancak ben tek seferde kişilerin elindeki tüm gelen giden kalan kasa adedini görmek istiyorum 3 nolu sayfaya yazdığım kişi isimlerinin karşısına yan sayfadan aynı verilerin toplamını almak istiyorum

Örnek Ahmet A nın tüm gelen giden işlemleri 3 nolu sayfada toplayıpda göstersin yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

hocam tarih önemli değil tarih göstermesine gerek yok sadece ne kadar kasa gitmiş ne kadar iade etmiş ne kadar elinde kalmış

Hocam ellerine sağlık tam istediğim gibi olmuş çok uğraştım ama kendim yapamamıştım. Forumları inceledim bulamamıştım. Ayrıca sorunumu çok hızlı çözdüğünüz için ayrıca teşekkür ederim. :biggrin:

Geri