• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Exel Çoklu Formül ?

Excel Vers. ve Dili
2016
1- Yılı ve hizmeti seçtikten sonra birim ücreti o yılı hizmet ve malzeme birim fiyatını verir. (Formüle ihtiyacım var)
2-Adette sıkıntım yok
3-Seçilen yıl ve hizmete göre işçilik değişimi veya işçilik onarım seçeneklerinde var ı seçtiğimde karşılığını vermesi gerekmektedir. (Formüle İhtiyacım var)

Merhaba,

Aşağıdaki formülleri dener misiniz? Dizi formüldür, Ctrl+Shıft+Enter ile girilmelidir.

E2 hücresine

C++:
=EĞERHATA(İNDİS(Sayfa1!$C$3:$C$42;KAÇINCI(P.FATURA!A2&P.FATURA!B2;Sayfa1!$A$3:$A$42&Sayfa1!$B$3:$B$42;0));"")

H2 hücresine

C++:
=EĞERHATA(İNDİS(Sayfa1!$D$3:$D$42;KAÇINCI(P.FATURA!A2&P.FATURA!B2;Sayfa1!$A$3:$A$42&Sayfa1!$B$3:$B$42;0))*F2;"")

J2 hücresine

C++:
=EĞERHATA(İNDİS(Sayfa1!$E$3:$E$42;KAÇINCI(P.FATURA!A2&P.FATURA!B2;Sayfa1!$A$3:$A$42&Sayfa1!$B$3:$B$42;0))*F2;"")

Yiğit bey öncelikle teşekkür ederim. Oldu.
Fakat şöyle bir sıkıntım var. Birim Fiyatlarda farklı para birimleri kullanıyorum. Onu nasıl aşabiliriz. Sadece sayıyı getiriyor. $ € ₺ olup olmadığını anlayamıyorum.

Eklediğiniz tabloda para birimi yoktu, para birimli bir tablo eklerseniz üzerinden farklı çözümler üretilebilir, Tablonuz en son hali olursa parça parça iş yapmamış oluruz.

Geri