Arkadaşlar yardımınıza acilen ihtiyacım var bana yardım ederseniz çok mutlu olurum... öncelikle paket bir iş var üzerimde şu işsizlikte ekmeğimi bir şekilde çıkarıyorum işte...yardımını istediğim konu şöyle... excell sayfasında a1 den itibaren başlayarak toplamda 1400 kişinin tc kimlik numarasını Resim Doğrulama Olmayan sadece sonuç sayfası şeklinde bir sorgu sayfası olan bu http://hac.diyanet.gov.tr/hacSorgu/sorgu.aspx linkte excell sayfasındaki tc kimlik numaralarını bir şekilde otamatik okutup ilgili olduğu hücrenin yanındaki hücreye bir şekilde sonucu yazmasını istiyorum... bu isteğimi çok araştırdım yine bu form üzerinde bazı yardımlar olmuş ama bu siteye göre uyarlamak için yardımınıza ihtiyacım var...tc kimlik nolarını tek tek girmek çok zaman alıyor bunu pratikleştirmek için yardımınızı dört gözle bekleyeceğim... devamlı olarak formu takip etmeye çalışacağım ama bir mail olarak bana bu bilgi daha hızlı ulaşır şimdiden yardımınız için teşekkürü ve saygılarımı kendime borç biliyorum Allah bu konuda benim için yardımcınız olsun şimdiden... mail adresim kehanetlikle bir ilgisi yok yanlış anlaşılmasın inşallah. sadece kısaltmalardan oluşan bir adres. (kahin_1518@hotmail.com)
Moderatör tarafında düzenlendi: