Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim sorunum Word dan bir sayfa yazıyı kopyalıyarak Excel e atıyorum hücre biçimlendirmeden ayarlarını yapıyorum ama 8 satırdan sonrasını göstermiyor.
arkadaşlar bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
metin bey bir excel sayfası açıp uzun bir metin yapıştırın hücre biçimlendirden metni kaydır yapıp ayarlyorum 8 veya 9 satıra kadar sona gelen metini alttan devam ediyor. ama ondan sonra gelen metinleri sayfanın sağ tarafında görünmez oluyor.
Ben oldukça uzun bir metin aldım yapıştırdım, çok da güzel hücrede yerini aldı. Sanırım siz başka türlü ayarlar da ilave ediyorsunuz ve bunu bizden gizliyorsunuz(hücreleri birleştirmişsiniz, kimbilir belki daha başka neler yaptınız). Bu yüzden sizin kullandığınız yazının, neden anlattığınız gibi sorun çıkardığını bilemiyoruz.
Ayrıca bir excel sayfasına böyle bir metin eklemeniz gerekiyorsa hücreye sığdırmaya çalışmak yerine, Ekle/Nesne/microsoft word belgesi deseniz hiç zorluk çekmezsiniz.
Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.