Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 2010 versiyon kullanıyorum. Fakat bu problemle hiç karşılaşmadım. Windows7 kullanıyorum. Başlat görev çubuğunda hemen ulaşabileyim diye excel simgesi sürekli durur. Sonra denemek için masaüstüne kısayol oluşturdum. Kısayola tıkladığımda 2 adet kitap açıldığını gördüm. Nasıl olur diye birazcık daha kurcaladım. Sonra görev çubuğundan excel simgesini kaldırdım. Masaüstündeki kısayola tıkladığımda 1 adet excel kitabı açıldığını gözlemledim. Sonra tekrar görev çubuğuna excel simgesini yerleştirdim. Masaüstündeki kısayola tıkladığımda yine 1 adet excel kitabı açıldığını gözlemledim. Gerçekten garip bir durum. Sizde aynı şekilde kullanıyorsanız benim yaptığım uygulamayı deneyip sonucu gözlemleyin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.