selamlar
excel ve access konusunda
sitedeki uzman arkadaşlara bir kaç sorum olacak
üzerinde çalıştığım projede verilerimi excel sayfalarına kayıt yaparak tasarladım
taki dün access veri tabanı bağlantısını duyana kadar google ve excel sitelerinde EXCEL WEP TR dahil olmak üzere aramalar yaptım fakat tatminkar
bir cevap bulamadım sorum şu
1.excel vba da access veri tabanı bağlantısı sadece user formdaki kodlarlamı oluyor. şöyle vüsüal Basick te programı tasarlarken visüal basic ve accesi birbirinie bağlamak gerekiyor.
excelde iser sadece userform,a kodları yazarsak oluyormu.
2.accese veri giriş sıralamasında farzedelim ali aydın isimli mişterimin
kaydında satış yapılmış ismi excelde buldurdum sadece tahsilat yapacağım satırda işlem yapılırmı yoksa alt alta kayıt devammı edecek
nasıl bir yol olması gerekiyor
bu iki soruma cevap alırsam sevinirim
teşekkürler saygılar
excel ve access konusunda
sitedeki uzman arkadaşlara bir kaç sorum olacak
üzerinde çalıştığım projede verilerimi excel sayfalarına kayıt yaparak tasarladım
taki dün access veri tabanı bağlantısını duyana kadar google ve excel sitelerinde EXCEL WEP TR dahil olmak üzere aramalar yaptım fakat tatminkar
bir cevap bulamadım sorum şu
1.excel vba da access veri tabanı bağlantısı sadece user formdaki kodlarlamı oluyor. şöyle vüsüal Basick te programı tasarlarken visüal basic ve accesi birbirinie bağlamak gerekiyor.
excelde iser sadece userform,a kodları yazarsak oluyormu.
2.accese veri giriş sıralamasında farzedelim ali aydın isimli mişterimin
kaydında satış yapılmış ismi excelde buldurdum sadece tahsilat yapacağım satırda işlem yapılırmı yoksa alt alta kayıt devammı edecek
nasıl bir yol olması gerekiyor
bu iki soruma cevap alırsam sevinirim
teşekkürler saygılar