• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel'e açılışta flash eklemek istiyorum

Hazırladığım excel dosyasına nasıl flash ekleyebilirim? sayfa açlılır açılmaz flash çalışsın istiyorum.

Denetim araç çubuğunda >diğer denetimlerden ShockwaveFlashobject ekleyebilirsiniz sayfaya ama kodlaması için birşey diyemiyeceğim (macromedis'nın sitesinden araştırılabilir)

Böyle güzel bir programı bizlerle paylaştıgın icin emegine ve ellerine saglik kardes tesekkür ederim

Cevap

yeni oluşturacağın UserForm'a swflash object ekleyip, swflash'a swf'yi tanımladıktan sonra, Userform1.load ve show komutlarını ekleyerek yapabilirsin

Selam

Merhaba arkadashlar.Araniza Naxcivandan katiliyorum.Oncelikle verdiginiz bilgiler icin teshekkur ederim.Ben swf i excel e ekliyorum,calishiyor da.Ama sorun shurda,excel dosyasini kendi bilgisayarimda calishdirdigimda her shey normal,ama bashkasina gonderdigimde swf okumuyor normal olaraq,cunki belirtdigim dosya yok,swf i exele nasil gome bilirim ki yani calistirmak istediyim swf dosyasi da excel dosyasiyla birlikde gitsin?Lutfen yardim edin.teshekkurler..

admin@naxcivanli.biz

rarlayarak gönderebilirsiz, haricinde bir şey diyemeceğim.

shockwaveflash object ekledikten sonra sanırım tasarım modunda sağ tıklayıp embedmovie true yapman gerekiyor

Geri