Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Google'deki arama işlemlerini hızlandırmak için resimde gördüğünüz gibi birşey düşündüm bunu uygulamaya geçirmek mümkünmü.
Resimde gördüğünüz "Aramak İstenilen" sütununa yazılan kelimeyi excel'in metin birleştirme özelliğini kullanarak "Ek Kelime" sutunundaki kelimeleri alıp "Tam Kelime" sutununda birleştirilmesi işlemini sanırım herkez biliyordur.
Benim takıldığım ve yapmaya çalıştığım "Tam Kelime" hücresinde oluşan bu kelimeyi "Google'de Ara" hücresindeki yazıya, resime yada butona tıklayınca arama sonuçlarını yukarıdaki "Google.xls" dosyasındaki gibi ayrı wep sayfasında açılması işlemini yapmak, bu işlemi gerçekleştirmek için ne yapmalıyım.
Bu işlemi gerçekleştirmek mümkün ise lütfen arama işlemlerini çeşitlendirmek istediğimden yapılan işlemleri açıklarsanız yada çoğaltmam için nelere dikkat etmem gerektiğini belirtirseniz memnun olurum.
Yukarıdaki dosyaları denedim kullanışlı ama bu belirttiğim sistemle belirli kalıplardaki yapılan arama işlemlerini hızlandırmak için bu şekilde bir sistem düşündüm. Kısaca: "Google'de Ara" hücresinin solundaki hücreki metini googlede aratmak için ne yapmak gerekir.
Resimdeki birleştirme işlemi için kulunılan yazılar örnek olup dikkate almayınız.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.