• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelden excele veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
arkadaşlar ekteki excel dosyasında sheet de yer alan bir tanesini kalın yazdım ADI SOYADI-PUANI-T.C KİMLİK NO VE OKUL NO KISIMLARININ sayfa-1 deki çizelgeye aktarılması lazım.bana yardımcı olursanız sevinirim.yalnız arkadaşlar ekteki dosyada yaklaşı 30-40 öğrenci var fakat benim elimde girilmesi gereken yaklaşık 350 öğrenci var.çok acil lazım yarın milli eğitime teslim edeceğim.saygılarımla

arkadaşlar dosya içerisinde bazı özel bilgiler vardı o yüzden dosyayı kaldırdım.yine de yardımcı olmak isteyen olursa muygun un dosyası üzerinde yardımcı olabilirler.

Son düzenleme:
Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: D sütun verilerini sildim (T.C No'ları falan vardı) Dosyayı aldıktan sonra siz tekrar D sütununu 2. satırdan itibaren ekleyin. Ayrıca kendi eklediğiniz dosyadanda D sütununu silin)

Ekli dosyalar

merhaba
Benim excelle ilgili önemli bir sorunum vardı yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle elimde iki dosya var, bunların birine yeni bilgiler, veriler ekleyeceğim ve bu eklediğim verilerin diğer dosyada otomatik olarak çıkmasını istiyorum, yardımcı olursanız sevirim çok.Bu arada dosyayı ekleme yeri bulamadım yoksa dosyaları da gonderecektim

Geri