• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelden excele karışık veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2010 TÜRKÇE
Arkadaşlar iki tane excel dosyası var bir tanesi içinde veri olan dosya diğeride yeni oluşturmak istediğim dosya. örnekk dosyasındaki ürünler örnekk2 dosyasındada var fakat ürün yazılışları farklı. benim sorunumda bu örnekk dosyasındaki ürünlerin karşısındaki verileri örnekk2 dosyasındaki ürünlerin karşısına kolay şekilde nasıl yazdırabilirim. örnekte 4 ürün var fakat orijinal dosyalarımda sayısız ürün ve sayfalar var. umarım sorunumu anlatabilmişimdir. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

dosyalarınızı dosya.tc yada başka bir dosya barındırma sitesinden yüklerseniz yardımcı olabilirim.

eksik anlattığım bir şey var. şimdi dosyalardaki isimlerde ben sadece isimlerde kelimelerin yerini değiştirdim fakat benim dosyalarımda örneğin ilk dosyada 1 kiloluk salça yazarken diğerinde salça 1 kiloluk 24 lu gibi yazıyor. orijinal dosyalarımda isimler bu şekilde karışık olduğu için eski dosyalarımdaki verileri yeni dosyama alırken su manuel kopyala yapıştır yapmak sorunda kalıyorum

http://www.dosya.tc/server4/4wghd3/ornek.rar.html

inceleyiniz. yalnız, örnek 2 kitabındaki o sütununa iki listenin b sütunlarında girilen verilerden belirleyici olan ortak kelimeleri yazmalısınız, şimdilik acil çözüm bu geldi aklıma, örnek 2 kitabında c8 ile n8 arasını tutup aşağıya doğru çektiğinizde tüm hüçrelere aktarılmış olacaktır

Geri