• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Exceldeki gariplikler

Excel Vers. ve Dili
Excel2003 Türkçe
Arkadaşlar merhaba.
Sürekli kullandığım excel programında bugün gariplikler belirdi.Bununla ilgili örnek dosya ektedir.
Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

merhaba

olay sadece userform olan dosyalarda meydana geliyor demişsiniz ama dosya içersindeki userformu silmişsiniz!
userformu incelemeden nasıl anlayacağız?

Userformu ekleyince 1,6 mb yer kaplıyor,onu da buraya ekleyemiyorum.

Userformu ekleyince 1,6 mb yer kaplıyor,onu da buraya ekleyemiyorum.Userformun kodları sayfalarda var ama..Oradan görebilirsiniz.

Userformlu halini yolluyorum.
Sorunumu buraya da yazayım.
Arkadaşlar merhaba
Sorunum şu :
Sayfayı ilk açtığımızda "Giriş için tıklayınız" yazan butona basmadan her kısayol tuşu (Ctrl+O,Ctrl+F4,Alt+F11 gibi) işlevini görüyor
Fakat;butona basıp sayfalara girdikten sonra Ctrl ile birlikte kullanılan hiçbir tuş kombinasyonu işlevini görmüyor.Hepsini mouse ile menülerden seçerek
yapmak zorunda kalıyorum.Alt tuşu ile menü fonksiyonları(Örneğin Alt+G,Alt+A,Alt+D) işlev görüyor fakat örneğin VBA'yı açmak için kullandığımız Alt+F11 işlevini görmüyor
Ama ilginç bir durum var.Alt+F4 yapınca kapatma menüsü ekrana geliyor,kaydetmek isteyip istemediğimizi soruyor.İptal deyip tekrar dosyaya
döndüğümüzde bütün sorunlar ortadan kalkıyor ve tüm tuşlar ve kombinasyonlar işlevini tekrar görmeye başlıyor.
Sebebi ve çözümü ne olabilir?
Şimdiden teşekkürler

ÖNEMLİ NOT : Bu olay sadece userform kullanılan dosyalarda meydana geliyor..Diğer dosyalarda hiçbir problem yok.

Ekli dosyalar

Son bir kez daha güncelleyip şansımı denemek istiyorum arkadaşlar..

merhabalar

userform'unuzun properties kısmından showmodal özelliğini false olarak değiştirin ve bahsettiğiniz kısa yol tuşlarını da sayfada bir hücre seçiliyken kullanmayı deneyin

Onları kaldırdığımda sorun çözülecek biliyorum..Zaten bu kodları ekledikten sonra dediğim sorun başgösterdi.. Ama peleryn üstadın yardımıyla sorun halloldu.Sizin de ilginize teşekkür ediyorum.

Ehm şeyyy ona üstad demeyelim de peleryn,sn peleryn,adamım,dostum,ahbap vs şeyler olsun;)sorununuzun hallolmasına sevindim.kolay gelsin..

Geri