Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar örnekte olan tabloyu worde yan olarak yapıştırmak istiyorum bir rapor için gerekli olduğundan kesinlikle wordün içinde olmalı ama bir türlü bun nasıl yan olarak yapacağımı bulamadım yardımcı olur musunuz?
İlk aklıma gelen çözümü uyguladım. Exceldeki mevcut tabloyu resim olarak aldım ve worde yapıştırdım.
ikinci yapıştırma olayı ise linkli yapıştırma.
linkli yapıştırmada excelde yapacağınız değişiklik worde de yansır.
İlk aklıma gelen çözümü uyguladım. Exceldeki mevcut tabloyu resim olarak aldım ve worde yapıştırdım.
ikinci yapıştırma olayı ise linkli yapıştırma.
linkli yapıştırmada excelde yapacağınız değişiklik worde de yansır.
Merhaba Hocam,
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim fakat ben bunu yatay olarak dosyama yapıştırmak istiyordum sizin dosya da yine dikey olarak duruyor yani A4'Te yan olarak kopyalayıp o şekilde kullanmam gerekiyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.