• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde vba çalışmıyor

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
İyi günler excelde vba kullanarak yaptığım program 2 gün öncesine kadar benim için mükemmel bir şekilde çalışıyordu. Yalnız 2 gündür bir sorunum var. Oluşturduğum excel dosyası evimdeki laptopta çalışıyor fakat iş yerindeki bilgisayarda çalışmıyor. Daha öncesinde çalışıyordu ama şu anda excel doyasını açtığımda karşıma gelen sayfada ana menü diye koyduğum tuşa bastığımda user form açılmıyor. Herşeyi yaptım ama nafile. Hatta şu anda açılışta şöyle bir hata vermeye başladı. " Can't exit design mode because control 'commandButton3' can not be created". Nedeni ni bilen varmı? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Güncellemeleri kontrol edin ve KB2553154 güncellemeyi kaldırıp deneyin.

Mahir bey ilginiz için teşekkür ederim ilgili güncellemeyi bulamadım. Nasıl bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.

Aynı sorun bende de var. İlk açılışta otomatik gelen userform aktif oluyor fakat çalışma sayfasındaki düğmeler tıklanmıyor. Diğer bilgisayarlarda sorun yok, hatta office 2007' yi silip yeniden yükledim ama düzelmedi. Dediğiniz güncelleştirme bende yok acaba başka bir güncelleştirmeden mi ve bunları nasıl kaldıracağız?

2007 versiyonu için KB2596927 güncellemesini kaldırın.

Bugün Windows Update, Office 2007 Suites ile ilgili birkaç otomatik güncelleme yükledi ve sorun çözüldü...

Excel vba açılmıyor sürekli kitleniyor.

merhaba arkadaşlar.

vba kod yazımında yeniyim.

satış teklifi hazırladığım kodların bulunduğu bir excelim var. exceli açabiliyorum ama vba açılmıyor. sürekli bekliyor ama bir türlü açılmıyor.

başka bir excelde vba görüntüleniyor. hemen açılıyor.

dosyayı kurtarma şansımız var mıdır. yazdığım kodlar başka kaydı yok.

acil yardım!!!

merhaba arkadaşlar.

vba kod yazımında yeniyim.

satış teklifi hazırladığım kodların bulunduğu bir excelim var. exceli açabiliyorum ama vba açılmıyor. sürekli bekliyor ama bir türlü açılmıyor.

başka bir excelde vba görüntüleniyor. hemen açılıyor.

dosyayı kurtarma şansımız var mıdır. yazdığım kodlar başka kaydı yok.
:frown:

Dosyanızı makroları etkinleştirmeden açıp kod bölümüne ulaşmayı deneyin.

Arkadaşlar problemi çözdüm.
bir ustamız yardımcı oldu.
ancak ne yaptığını bilmiyorum.
dosyayı gönderdim ve düzeltilmiş şekilde geri gönderdi.

Geri