• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde vade tarihi hatırlatma..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vodka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Eng.
Arkadaşlar çeklerle ilgli bir tablo çalışması yaptım gereken herşey tamam sadece f sütununun, F9 hücresinden başlayan ve aşağıya doğru devam eden vade tarihleri verisi var.. Şimdi bu tarihler geldiğinde o tarihe vadesi olan çeklerin kendi belirlediğim özel bir renkte görünmesini nasıl sağlayabilirm? ve eger mümkünse 2 gün önce de başka bi renkte olmasını nasıl sağlayabilirim.
Örneğin çekin günü gelmeden 2 gün önce turuncu olsa ve Günü geldiğinde de Kırmızıya Dönüşse.. Bu mümkünmü acaba?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
İyi Çalışmalar..
:yardim:

Bunu rahatlıkla koşullu biçimlendirmeden yapabilirsiniz. Dosyanızı eklerseniz uygulamalı olarak orada yapıp size yollayabilirim.

Bunu rahatlıkla koşullu biçimlendirmeden yapabilirsiniz. Dosyanızı eklerseniz uygulamalı olarak orada yapıp size yollayabilirim.

Sayın soykan dosyayı ekte yolluyorum..
Mümkünse çek vadesi gelmeden iki gün önce turuncu vadesi geldiğinde ve geçtiğinde kırmızı. Fakat eger vadesi geldiğinde problemsiz tahsil edilmiş, yada vadesinden sonra olsa bile tahsil edilmişse yeşil olsun.

çoklu tarih dizisi..

Sayın Yurttaş gönderdiğiniz örnek konuyu anlamama yardımcı olmakla birlikte eksik göründü.. Tek bir tarih için değilde Tarih başlığı altında bir sütundaki örneğin 100 e yakın tarih için uygulamak istiyorum ben..
Yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar..

Tek bir tarih için koşullu biçimlendirme yaptıktan sonra bu hücre seçiliyken Biçim Boyacı'sına tıklayın ve aynı şekilde biçimlendirilmesini istediğiniz bütün hücreleri seçin.

Sayın yurttaş çok teşekkür ederim..
Vaktinizi aldım fakat bunun için yazdığınız koşullu biçimlendirmenin kodlarını gönderebilirmisiniz acaba?
Ve çekin günü geçtikten sonra uyarıyor fakat gelmeden iki gün önce uyarmıyor yanlış görmediysem..
Son kez yardımcı olursanız çok sevincem..
Teşekkürler ve iyi çalışmalar..
Çağlar..

sayın yurttaş teşekkür ederim.
Gerçekten işime yaradı
İyi çalışmalar..

benimmi yanlışım var eklermi inmiyor yardımcı olursaniz sevinrim teşekkur ederim

arkadaşlar bu çeklerle ilgili cetvel bana da lazım onu nasıl alabiliriz yardımcı olsanız iyi olur

Söyle bir cetvel işinize yarayabilir diye düşünüyorum.
üst sağ tarafta 1. ve 2. tarihleri yazarsanız o tarihlerdeki çeklerin toplamını çağırırsınız.
Süzme yaparak gerisini halledebilirsiniz...
Çok zaman geçti üzerinden ilk yapılan tabloyu bulmam mümkün olmadı ne yazıkki, ama buda aynı işi görür diye düşünüyorum.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
bu tarz bi calismayi outlookla birlikte calistirmak mumkun mu vade tarihlerini gorev atasa ve o tarihlerde mesaj verse..

merhabalar bu dosyayı tekrar yükleme şansınız varmı acaba şuan aradığım konuda yardımcı olabilicek gibi

Geri