• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde üstteki dolu olan satırı hücrelere kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2021 TR 32 Bit
Merhabalar;

Ekli excelde ki sorunum için yardım rica ederim.

İstediğim işlem gibi 10000 satır mevcut tek tek kopyalayarak yapmak zor olduğundan yardımınızı rica ederim.

Örnek olarak

B2 hücresinde bulunan tarihin c3 hücresi ve altındaki dolu olan hücreye kadar aynı tarih ile doldurulmasını ve tarih değiştiğinde ekli exceldeki gibi B11 hücresindeki tarih değiştiğinde c12 deki tarihin de aynı şekilde dolu olan hücreye kadar doldurulması konusunda yardım rica ederim.

EXCEL DOSYA EKLEYEMEDİM ALTIN ÜYELİK DURUMUNDAN DOLAYI EXCEL FOTOSU EKTEDİR.

Merhabalar Tevfik bey;

çalışma için çok teşekkürler ancak boş olan satırlara valör tarihi değilde işlem tarihi doluyor valör tarihi dolması için ne yapmam gerekmekte.

Merhaba Arkadaş,
Benim örnekte yoktu öyle bir şey. Yoksa var mıydı? Sanırım B sütununuzdaki hücreler boş değil.
İyi çalışmalar

yok ben anlatamadım özür dilerim.

B sütununda tarihler var bu tarihlerin c sütunundaki boş sutunlara yazdırılmasını istiyorum işlem tarihleri valör tarihi kısmında boş alanlara gelmeli

Merhaba Arkadaş,
makro B sütununa bakıyor, dolu ise C sütununa yazdığınız tarihi tekrarlıyor. Koyduğunuz resimden ben öyle anladım. Bu yanlışsa doğru bir örnek koyun ona göre uygun olan arkadaşımız cevap verir. Örnek için bir sürü ücretsiz site var.
İyi çalışmalar

başka sitede örnek bulamadığım için buradan yardım istedim. Başka sitelerde bulabilsem zaten buradan yardım talep etmezdim ki zamanında gold üye olduğum bir yer şuanda üyeliğim bitmiş yardımcı olmak istemiyorsanız teşekkür ederim başka yardımcı olabilecek birisi var ise yardımcı olması için tekrar yazıyorum

elinize sağlık işime çok yarıyor teşekkür ederim

Geri