• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel'de userform yapma

Excel Vers. ve Dili
2007 ve 2013 kullanıyorum
verisiyon türkçe
Arkadaşlar, benim sorunum excel de userform 'dan bir buton ekledim. Sayfa2 bulunan satırlara yazılmış olan illeri bu koymuş olduğum butondan görmek istiyorum. Butonu tanıtıyorum. Ama sayfa1 deki A1 hücresinde sadece ilk sıradaki ili görüyor ancak onuda il bazından değil rakam ile 1 yazıyor. ben il isimlerinin çıkmasını istiyorum. Bunu bir türlü yapamadım. Örnek çalışmayı ekte gönderdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar, benim sorunum excel de userform 'dan bir buton ekledim. Sayfa2 bulunan satırlara yazılmış olan illeri bu koymuş olduğum butondan görmek istiyorum. Butonu tanıtıyorum. Ama sayfa1 deki A1 hücresinde sadece ilk sıradaki ili görüyor ancak onuda il bazından değil rakam ile 1 yazıyor. ben il isimlerinin çıkmasını istiyorum. Bunu bir türlü yapamadım. Örnek çalışmayı ekte gönderdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Listenizi herhangi bir kolona yazmalısınız. Başvuru adresini B1 yapıp A1 e de indis formülü ile illerinizi getirebilirsiniz. Eki inceleyin.

Ekli dosyalar

bmutlu966, öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim. Ancak, sizin bana göndermiş olduğunuz örnekte sütun olarak vermektesiniz. Yalnız ben onu satır şeklinde istemiştim. Yani iller satır şeklinde olacak.Bu şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

Geri