• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

EXCEL'de Tabloyu Paragrafa Aktarma

Excel Vers. ve Dili
2007 - TR
Öncelikle herkese merhaba.

Yatığımı ve yapmak istediğimi kısaca özetleyeyim.

Ekte görmüş olduğunuz basvuru formuna (excel dosyası-ön yüz isimli kitap) gerekli bilgiyi elle kaydediyoruz. Daha sonra da yine ekte bulunan SKB ve Protokol isimli word dosyalarını da manuel olarak hazırlıyoruz.

Fakat görebileceğiniz üzere SKB ve Protokol isimli dokümanlarda yer alan bilgiler aslında excel dosyasında mevcut. Öncelikle excel dosyası ile word dosyaları arasında özel yapıştır->bağ yapıştır diyerek yapmak istediğimi bir ölçüde gerçekleştirdim fakat dosya konumları değiştiği zaman maalesef bilgiler güncellenmiyor.

Hal böyle olunca SKB ve Protokol isimli word dosyalarındaki bilgiyi excele çalışma sayfası olarak kaydettim fakat burada da şöyle bir problem var, word dosyalarındaki metinler paragraf biçiminde olduğu için excelde istediğim gibi görünmüyor. Deneme yaptım ama sonuç istediğim gibi değil.Paragrafın bütünlüğü bozuluyor.

İsteğim şu; paragrafın bütünlüğünü bozmadan (aynı word dosyasında olduğu gibi) excel dosyasının ÖN YÜZ isimli kitabında bulunan bilgileri nasıl SKB ve Protokol'e aktarabilirim.

Not: Excel dosyasındaki bilginin nereye aktarılacağını göstermek için word dosyalarına hücre numaralarını yazdım.

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

İlginiz için teşekkür ederim ama çok uğraştım beceremedim. 1 tane örnek kayıt gönderir misiniz. gerisini ben ona göre devam edeyim

Geri