• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde Tablo Karşılaştırma Nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Benim sorunum bir excel sayfasında aşağıdaki tablodaki listede kişileri tc numaralarından (g) sütununda karşılaştırmak istiyorum yani listede olmayan kişileri tespit etmek istiyorum böyle bir formül varsa yardımcı olursanız sevinirim..

A listesi b listesi
a b c d e f g
50301111111 abdullah koç 50301111111 abdullah yılmaz
34612222222 abdullah yılmaz 34612222222 abdullah koç
23443333333 adem salman 23443333333 adem demir
37984444444 adem demir 37984444444 adem salman
34575555555 savaş tepsi 54786666666 kader sarı

Sayın makan aramıza hoş geldiniz,

size zahmet örnek bir dosya eklermisiniz,daha sağlıklı cevap almanız açısından,

iyi çalışmalar.

Acil yardım lütfen

Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Benim sorunum bir excel sayfasında aşağıdaki tablodaki listede kişileri tc numaralarından (g) sütununda karşılaştırmak istiyorum yani ekteki listede olmayan kişileri tespit etmek istiyorum böyle bir formül varsa yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
ekletileri açamıyorum. sorum: 2 ayrı sutun arasında (A ve B) B sutununda olanları A da aratmak ve karşılğında sonuç yazdırmak istiyorum acilll

sayın bulue falcon arkadasım
Arkadaşım yine bu siteden aldığım ve işimi gören tam senin istediğin gibi bir eklenti ekte mevcut.Bu eklentiyi excel eklentilerine tanıtıyosun ve olay bitiyor.Hangi satırda farklılık var tak diye yeni bir sheet açarak sana yazıyor.Böylece senin büyüüüükk problemin küçüük hale geliyor...
Eklenmiş Dosyalar
Sayfalari_Karsilastirir.rar (23.1 KB, 149 Görüntülenme)

bu yazında olan sayfayı bana nasıl gonderebılırsın aynı ozellığe sahıp bı excel sayfası benım de ısıme cok yarar fakat bır turlu ındıremedım burdan maıl yoluyla falan yollaya bılır mısın acaba sımdıden tsk ederım

Arkadaşım yine bu siteden aldığım ve işimi gören tam senin istediğin gibi bir eklenti ekte mevcut.Bu eklentiyi excel eklentilerine tanıtıyosun ve olay bitiyor.Hangi satırda farklılık var tak diye yeni bir sheet açarak sana yazıyor.Böylece senin büyüüüükk problemin küçüük hale geliyor...

sayın bulue falcon arkadasım
Eklenmiş Dosyalar
Sayfalari_Karsilastirir.rar (23.1 KB, 149 Görüntülenme)

bu yazında olan sayfayı bana nasıl gonderebılırsın aynı ozellığe sahıp bı excel sayfası benım de ısıme cok yarar fakat bır turlu ındıremedım burdan maıl yoluyla falan yollaya bılır mısın acaba sımdıden tsk ederım

saygıdeğer arkadaşlar ben özel bi şirke muhasebesinde çalışmaktayım yaklaşık 1500 kişilik çalışan listem var ve bu liste idareden bazı isimler silinmiş olarak geliyor yani işten atılanlar kendi listemle gelen listeyi karşılaştırarark işten atılanları bulmak istiyorum buna uygun bi formül var mıdıır acaba ılgınıze tsk ederım

Geri