Soru Excelde sayfayı korumaya almak

sebahattin

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-11-2026
Selamun Aleyküm dostlar.Ekte bulunan dosyada kurban satış FORMU DIYE sayfam var kurban satıs FORMU sayfamı sayfa koruma şifresi ile formüllerin ve sayfada olan makroların düzgün çalışması için sayfa kurban satışını korumak şifresi ile korumak istiyorum (sayfa şifre koruması: durusu)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
Selamun Aleyküm dostlar.Ekte bulunan dosyada kurban satış FORMU DIYE sayfam var kurban satıs FORMU sayfamı sayfa koruma şifresi ile formüllerin ve sayfada olan makroların düzgün çalışması için sayfa kurban satışını korumak şifresi ile korumak istiyorum (sayfa şifre koruması: durusu)
İlgili sayfada calisan kodlarin basina ve sonuna bunu ekleyiniz.

Başına eklenecek
ThisWorkbook.Worksheets("KURBAN SATIŞ FORMU").Unprotect "durusu"

Sonuna eklenecek
ThisWorkbook.Worksheets("KURBAN SATIŞ FORMU").Protect "durusu"

sebahattin

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkce
19-11-2026
hocam yapamadı Sayfada sayfa koruması olabilir sifre (durusu)3 saat oldu bütün satırlarda denedim sonuç alamadım bu konuda cevaplarınızı bekliyorum ALLAH 'emanet olunuz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
hocam yapamadı Sayfada sayfa koruması olabilir sifre (durusu)3 saat oldu bütün satırlarda denedim sonuç alamadım bu konuda cevaplarınızı bekliyorum ALLAH 'emanet olunuz
hocam senin ne yapmak istediğini anlayamıyorum. şu an sayfanda koruma var. bu koruma kodların çalışmasına engel mi oluyor. eğer engel oluyorsa çalışmayan kodun başına

ThisWorkbook.Worksheets("Kurban Satıs Formu").Unprotect "durusu" yazın kodun başında sayfadaki korumayı kaldırır. kodun sonuna da alttakini yazın. End Sub kısmından önce. böylece işlemler bitince koddan çıkmadan sayfa korumasını tekrar aktif yapar.
ThisWorkbook.Worksheets("Kurban Satıs Formu").Protect "durusu"

sebahattin

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkce
19-11-2026
Excel veb çalışanlarına vermiş olduğu hizmetten dolayı tesekkur ederiz sayfa koruma tamamdır.