Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
33. satıra kadar olan ve oraya kadar sabitlenen yeşil alanın 150. satıra kadar sabitlenmesini istiyorum. denedim fakat formülleri bozmadan nasıl yapacam bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aslında daha çok şöyle anlatayım. Kırmızı alan 33.satıra kadar sabit. Kaç tane isim girersek o kadarını görecek. ben ise o sayıyı 150. sabitlemek istiyorum. yani en fazla 150 isim girebilelim. Kaç tane girilerse o kadarını saysın ama. Satır ekle diyorum fakat formülleri almıyor. Aşağıdaki gri alan yukarıyla bağlantılı. Aşağısı da kayıyor.Farkındayım biraz karmaşık gibi ama
çok sağolun. Ya bu kadarını bile çok uzun zamanda yapabildim aslında amacım program haline getirebilmek ama sanırım şimdilik o kadar vaktim yok. Tekrar teşekkürler yardımlarınız için.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.