• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel'de Satır dondurmak

Slm arkadaşlar!
Hazırlamakta olduğum listem uzun olduğuğu için dönüp başlıklara bakmam gerekiyor.
Satırları nasıl dondurabileceğimi çözemedim.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler

Dondurmak istediğiniz satırı tamamen seçin sonrada pencere-bölmeleri donduru tıklayın.

Merhaba,
Sabit olmasını istediğiniz satır başlığını seçip Pencere menüsünden Bölmeleri Dondur demeniz yeterli. Hem satır hem sütun donduracaksanız dondurulacak satır ve sütunun kesiştiği hücre seçili iken aynı şeyi yapmanız yeterli.

Sn.leventm, danersin, spilavcı!
Arkadaşlar önce ilginize, emeğinize teşekkür etmek isterim, ancak ben yine yapamadım. Dosyayı ekte gönderiyorum.
-İlkönce dondurulmasını istediğim satırları blokluyorum ve pencere>bölmeleri dondur yapıyorum, istemediğim şekilde donuyor.
Nerede hata yaptığımı bilemiyorum.
-köprü için Kod çok işime yaradı tam öyle de bir çalışma yapıyordum.
Hepinizden çok şey öğrendim, öğreniyorum. Her bir dosya incelediğimde ve faydalandığmda defalarca teşekkür ediyorum ama teşekkürü toplu değilde zamanında yapsam daha makbul olurdu.
Teşekkürler.

sevgli arkadaşlar mesajlarınızda sık sık görüyorum ekdeki dosya diye ama be nbu ekdeki dosyaları neden göremiyorum benim makinada program felanmı eksik problem nedir

Sn SAYGILI

Eklenen dosyalar sadece login olunca görünüyor. Siteye giriş yapmadan dışarıdan göremezsiniz.

Geri