• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde önceki sayfalardan otomatik veri çekme

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 ingilizce
merhaba arkadaşlar,

herkese iyi bir yıl dilerim.

benim sorum excelde önceki sayfalardan otomatik veri çekme ile ilgili.

Ekteki dosyada basitçe göstermeye çalıştım yapmak istediğimi.

özetle, her gün karlılık tablosu hazırlamaktayım ve sadece 2 hücredeki veri değiştiği için aynı tablonun oldugu sayfadan kopya yaratmak suretiyle yeni tabloyu hazırlıyorum. Bu hazırladığım tablonun altına önceki 2 güne ait karlılık verilerini otomatik olarak gelmesini istiyorum. Örneğin çarşamba günü salı tablosunun oldugu excel sayfasından yeni bir kopya yarattığımda salı ve pazartesine ait karlılık hücrelerindeki tarih ve oranların gelmesini istiyorum.

İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

saygılarımla,

Ekli dosyalar

Dosyanız ekte

İyi geceler,

Dosyanızda biraz değişiklik yaptım şöyleki;

sayfa sayfa veri girmektense tek sayfaya ay bazında satır satır günlük verileri girmeyi tercih ettim.aktar butonuna basarakda yandaki tabloya istenilen verileri aldım.İstenmeyen verilerin alınmasını engellemek içinde mesaj uyarısı yaptım.Lütfen inceleyiniz...

Ekli dosyalar

Merhaba,

Öncelikle cevabınıza ve ilginize teşekkür ederim.

Hemen inceleyip,geri döneceğim.

İyi geceler,

Dosyanızda biraz değişiklik yaptım şöyleki;

sayfa sayfa veri girmektense tek sayfaya ay bazında satır satır günlük verileri girmeyi tercih ettim.aktar butonuna basarakda yandaki tabloya istenilen verileri aldım.İstenmeyen verilerin alınmasını engellemek içinde mesaj uyarısı yaptım.Lütfen inceleyiniz...

Tekrar merhaba,

dosyayı inceledim.emeğinize teşekkür ederim fakat malesef benim oluşturmak istediğim tabloda bu çalışmanın faydası olamaz.

Benim eklediğim excel dosyasındaki veriler gayet kapsamlı ve yurtdışındaki borsadan anlık veriler alarak bir karlılık hesaplayan bir tablonun altındaki bir kısım sadece. Belirttiğim gibi her gün yeni bir tablo üzerinde çalışmam gerekiyor.

Benim eklediğim tablo ve özette belirttiğim şekilde bir veri aktarma yolu paylaşılırsa mutlu olurum..

saygılarımla,

Geri