Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
ekte yer alan excelde g sutunundaki -20 üzerindeki satırı p sutunundaki ilgili kişiye göndermesi için kod yazmaya çalıştım ama başaramadım,
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,saygılarımla.
çalışıyor teşekkür ederim ama yanlış ifade ettim galiba -20 üzerindeki ilgili satırı p sutunundaki ilgili mail adresine göndersin şeklinde değiştirmeniz mümkünmü ,değerli desteğiniz için teşekkür ederim
Verilen hata mesajı
Outlook uygulamasının düzgün bir şekilde başlatılamadığını veya bir iletişim sorununu işaret eder. Bu tür hatalar, Outlook uygulamasının yüklü olmaması, VBA tarafından erişilemiyor olması veya Outlook'la ilgili bir yapılandırma sorununu gösterebilir.
Outlook ve Excel sürümlerinizin uyumlu olduğundan emin olun. Farklı sürümler bazen birbirleriyle uyumsuz olabilir.
Bazı güvenlik ayarları, Outlook'un VBA üzerinden otomatik e-posta göndermesini engelleyebilir. Outlook güvenlik ayarlarını gözden geçirin ve gerekli izinleri verdiğinizden emin olun.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.