- Excel Vers. ve Dili
- excel 2003 Ingilizce
1- Herhangi bir excel dosyasini okumak icin acip baktigimda kapatirken; dosyanin uzerinde hicbir degisiklik yapmadigim , dokunmadigim
halde `degisiklikleri kaydetsin mi ?` penceresi aciliyor , bu beni cok rahatsiz ediyor acaba bu uyari diyalog penceresini onlemenin bir yolu var mi ? Lakin degisiklik yaptigimda sorsun ama boyle sadece okumak icin actigimda sormasini istemiyorum arkadaslar . Yardimci olursaniz beni buyuk bir stresten kurtaracaksiniz
2-Yine excelde bir kac excel dosyasini secip ( mesela 3 ) print dedigimde 3 dosya icinde teker teker basilsin mi gibisinden bir soru soruyor halbuki benim istedigim boyle bana soru sormadan veya en fazla bir kez sorarak , 3 dosyayida print etmesi bunlarin ayarlarini nerden yapabilirim arkadaslar ? :yardim: :agla:
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim .:hihoho:
Not :Arkadaslar ayrica eskizlerden su sayfayi buldum ; burdan normal aratma yapinca vermiyor bu sonucu netten arastirirken buldum word icin kaydetmeden otomatik kapatmayi ; lakin kod nereye yazilir yapistirilir bilmiyorum ve bu kod excel icin gecerli midir ?Bu konuda yardimci olur musunuz ?
http://www.excel.web.tr/archive/index.php/t-13428.html
Sub AutoClose()
ThisDocument.Saved = True
End Sub