• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde kayıt tutma

Excel Vers. ve Dili
hiç i fikrim yok abüü :(
arkadaşlar hayatımda ilk defa bu akşam exel lazım oldu yarın işe başlıyorum.Şimdilik öğrenmem gereken tek şey exelde kayıt nasıl tutulur.Gelen-giden malların,işçilerin mesai saatlernin ve şirketin gelir-giderlerinin kaydını tutucam bunları yapabilmem için ne tawsiye edersiniz,nasıl yapılır bu iş ??Formul falan kullanmam gerekecek mi ?Yoksa sadece bana gelen verileri girip savelicem mi ? Biraz da bu işte tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım war tabi..Yani bir şirketin bu kayıtlarını tutmus ne yapılmsı gerektiğini bilen birisilerine..

not:Office 2003 kullanıyorum ve henüz bu akşam başladım anlayabilceğim seviyede anlatırsanız çok sevinirim..

Başlangıç düzeyinde olduğunuza göre önce excelde amacınıza uygun tablolar oluşturup sadece verileri elle yazıp kaydetme ile başlayın. Sonrasında ihtiyacınıza göre formüllerle devam edersiniz.

kurcaladığım kadarıyla formul olusturmayı öğrendim hocam ama programda hali hazırda bulunmayan bir formulu nasıl olusturabilirim ?
Örnek:ben bir malın fiayatını tanımlıcam giden malları kayda geçtiğimde otomatikman gelirler'e fiati giricek..Yani gelirin ne kadar oldugunu...İnsallah anlatabilmisimdir :roll:

Son düzenleme:
Geri