• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde istediğimiz üst bilgiyi nasıl hazırlarız

Excel Vers. ve Dili
excel2007
iyi günler
excelde istediğimiz bir üst bilgiyi nasıl hazırlarız. Üst bilgi kısmına gitdiğimde 3 sütun ve sayfa no, dosya gibi kısımlar çıkıyor. ben bunların yerine kendi hazırlayacağım bir tabloyu üst bilgi olarak kullanmak istiyorum.
Bana yardımcı olursanız sevinirim

merhaba

sorunuzu örnek dosya ile destekleyiniz.

iyi günler
excelde istediğimiz bir üst bilgiyi nasıl hazırlarız. Üst bilgi kısmına gitdiğimde 3 sütun ve sayfa no, dosya gibi kısımlar çıkıyor. ben bunların yerine kendi hazırlayacağım bir tabloyu üst bilgi olarak kullanmak istiyorum.
Bana yardımcı olursanız sevinirim

benim yeni öğrendiğim, ofice 2007 de sayfa düzeni/başlıkları yazdır / üstte yinelenecek satırlar dan tablonun başlıklarını seçmen işini görebilir.. ;)

üst bilgi ekleme

İgilinize teşekkürler.
ekli dosyada sarı renk ile gösterdiğim bölümü üst bilgi olarak koymak istiyorum.

Ekli dosyalar

merhaba

bu alanı üstbilgi olarak koymanıza gerek yok sanıyorum. üstte yinelenecek satırlar olarak belirleyebilirsiniz.
sayfa düzeni / başlıkları yazdır / üstte yinelenecek satırlar

ARKADASLAR MRB
ekte verdiğim dosyadaki A sütünündaki referansların devamı vardır. sütün içerisindeki ''.'' nokta karakterini silmenin kolay yolu varmıdır.
soldan ve sağdan alma yolunu denediğim zaman karakter sayısı değistiginden tam sonuca varılamıyor. ''.'' nokta karakterinin kaldırılmasına yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

merhaba

YERİNEKOYabilirsiniz, veya BUL-DEĞİŞTİR yapabilirsiniz.

ctrl H basarak istediğinizi istediğiniz simge ile değisebilirsiniz

Geri