Excel'de Birden Fazla Sayfayı Tek Sayfada Birleştirmek

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2007 Enterprice
YARDIM : Excel'de Birden Fazla Sayfayı Tek Sayfada Birleştirmek

Merhaba Dostlar.. Bu Siteyi Yeni Buldum ve Gayet Güzel Destek Veriliyor.. Öncelikle Tebrik Ederim..

Daha İlk Mesajım ve Sorun ile Geldim Diyebilirim.. :)

Elimde 26 Sayfalık Bir Excel Dosyası Var ve Kullanımım için Kolaylık Olması Amacı ile Bu 26 Sayfayı Tek Sayfada Birleştirmek İstiyorum.. Her Sayfada 50 Satırlık Bilgi Var.. Bayağı Uzun Bir Sayfa Olacak ama Tüm Bilgilerin Tek Sayfada Birleşmesi Benim için En Kolayı Olacağından Birleştirmek İstedim.. Araştırdım ve Genelde Verileri Tek Bir Sayfada Farklı Şekillerde Toplama Yapıldığı için Bana Uygun Bir Konu Bulamadım.. Tek Tek Kes Yapıştır Şeklinde Yapmak Bayağı Bir Zaman ve Emek Alacağı için Kullancığım Excel'de Böyle Bir Özellik Bulamadığımdan Sizlere Sormak İstedim..

Yapmak İstediğim için Örnek Dosya Göstermeme Gerek Yok Sanırım.. KPSS Tercih Formunu Pdf'den Xls'ye Çevirdim ve Doğal Olarak 26 Sayfa Çıktı.. Filtre Uyguladığımda Her Sayfaya Ayrı Ayrı Filtre Uygulayıp Kontrollerimi De Ona Göre Yapmam Gerekecek.. ve Bayağı Uğraş Çıkaracak Bana.. Ben Tüm Sayfaları Birleştirip Hepsine Birden Filtre Uygulayıp Sonuçları Tek Sayfada Görmek İstiyorum..

Umarım Amacımı ve Sorunumu İyi Açıklamışımdır.. Şimdiden Yardımı Dokunacak Herkese Teşekkürler..

Son düzenleme:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Enaz 2-3 sayfalık bir dosya ekleseniz, sayfa yapısı hakkında bilgimiz olurdu.
Kodları yazacak arkadaş da buna göre yazardı.

Kodları yazmak için bile deneme sayfaları yapmak gerekir ki onu da kodları yazacak arkadaşa yüklemeyin.

Excel Vers. ve Dili
excel'in özellikleri arasında sayfa birleştirme yok mu diye merak etmiştim ben.. çünkü kodlarla daha önce hiç kullanmadım excel'i ve doğrusu kodları da nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. fakat ben orjinal xls dosyasını upload ediyorum..

Edit : Eğer özelliklerden bilmediğim bir şekilde yapılabiliyorsa söylenmesi yeterlidir.. yoksa kod yazma ile uğraşmak yerine kes yapıştır ile de yapılabilecek birşey.. Bu yüzden kendim manuel olarak halledebilirim sadece kodlarla oluyorsa.. 2 - 3 Kullanım için boş yere kodlarla uğraşmanıza değecek kadar büyük birşey değil.. ki pdf den de istediklerimi yapabildiğim için ekstradan detay ve fikir alma adına böyle birşey yapmak istedim..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Bildiğim kadarı ile Excelin yerleşik fonksiyonları ile sayfa birleştirmesi yok.

Excel Vers. ve Dili
Ben de belki bilmediğim bi özelliğidir diye bi umut sormuştum.. Teşekkürler yardım için.. Manuel olarak hallederim artık tek tek :)

Hayırlı Akşamlar..