Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Syn Recep İpek gerekli linkleri vermiş ama alternatif olsun.
Zip dosyası içindeki font dosyasını (IDAutomationHC39M_Free) windows/fonts klasörüne kopyalayın.
excel dosyasını açınca B sütunundaki formülü inceleyin. (ayrıca barkod oluşturulan hücrenin yazı fontuna dikkat edin)
İyi çalışmalar.
merhabalar
arkadaşlar üretmiş olduğum barkodlar çıktı alındıktan sonra barkod okuyucu tarafından okunmuyor. Birçok barkod fontu denedim sonuç alamadım ?
Tekrar okuta bilmek için ne yapmak gerekir?
Merhabalar
Arkadaşlar üretmiş olduğum barkodlar çıktı alındıktan sonra barkod okuyucu tarafından okunmuyor. Birçok barkod fontu denedim sonuç alamadım ? Üretilen barkodlar bir standart kural dahilinde değildir.Örnek ZZ12345678901 veya 0001234567890 gibi Tüm barkod fontlarında üretilen barkodun önüne ve arkasına * * yıldız koyduğumda okuta biliyorum *ZZ12345678901* veya *0001234567890*gibi üretilen barkodların başına sonuna otomatik olarak * konabilir mi?
Excel'de Code 128 bastıracağım. Fontları yükledim. Her şeyi denedim. Ama barkod okuyucu malesef okumuyor. UYgulama yapmış olan var mı?
Nasıl bastırdığını bildirirse çok menun olurum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.