• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel yapıştırma sorunu

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Excel 2007 kullanıyorum , yapıştırma ilgili bir sorunum var.Satırları ctrl ile seçiyorum copy yapıyorum farklı bir excel dosyasına yapıştırmak istediğimde " Pano üstündeki veri seçili alan ile aynı boyut şekilde değil.Veriyi yinede kaydetmek istiyormusunuz gibi bir uyarı alıyorum" tamam dediğimde ilk seçtiğim satır ile son seçtiğim arasındaki tüm satırları kopyalıyor.Ne yapmalıyım , yardımınız lütfen.
Teşk.

Merhaba,

Kopyalamak için seçtiğiniz satır yapıştıracağınız alandan büyük olursa bu uyarıyı alırsınız.

Örneğin A sütununu tümünü seçip kopyla yaptınız, yapıştırma işlemini ise B2 den başlatırsanız hata alırsınız. Bu yüzden aralığın yapıştırma alanından büyük olmaması gerekir.

Ömer bey ,
Bahsettiğim konuyu yanlış anladınız sanırım , satırları kopyalamaktan bahsediyorum.Örneğin 388 ile 390.satırları , 400 ile 405.satırlarıda seçtim ctrl ile aynı yapıdaki farklı bir excele yapıştırdığımda 388 ile 405 arasındaki tüm satırları kopyalıyor ki bu işlemi daha önce yapabiliyordum.Kopyalamayı A sütunundan başlayıp A sütununa yapıyorum.

Eğer farklı bir kitaba bu özellikle yapıştırmak istiyorsanız yapıştırma işlemini yapacağınız kitabın yeni açılan değil kayıtlı olması gerekir. Bu konuyu hallettikten sonra.

Önce kopyalamak istediğiniz kitabı açın daha sonra yapıştırılacak kitabı açın ve uygulamak istediğiniz işlemi tekrar deneyiniz.

Geri