Merhabalar
Ekte yapıp ancak bir noktaya kadar gelebildiğim excel de siz üstadlar için basit muhasebe programını 3 gündür bitiremedim. Aşağıda vereceğim verilerle yardımlarınızı rica ediyorum;
Ekli excel dosyasında da göreceğiniz üzere
*xls uzantısı olmayıp bu çalışmayı .exe haline getirilebilir mi bu çalışmadan;
*ilk açılış sayfasında yapmaya çalıştığım kapağın gelmesini sağlayabilir miyiz;
*ikinci sayfanın tamamında formun gözükmesini ve bu form üzreinden yapılan kayıtların başka bir sayfaya atılmasını sağlayabilir miyiz;
*form da 12 sutun (başlık) bulunmakta sırasıyla,
Kod
Hesap Kodu
Evrak Tarihi
Evrak No
Gelir Açıklama
Kdv
Satılan Mal/Hizmet
Hesaplanan Kdv
Toplam
Stok kodu
Miktar
Kredi Kartı Tutarı
şeklindedir.
Buradaki durum ise şöyledir.
1-Kod kısmını forma girerken seçilebilecek şekilde vba da yazdığım kodların gelmesini sağlayabilirmiyiz(listbox)
2-HESAP KODU, EVRAK TARİHİ, EVRAK NO, GELİR AÇIKLAMA, KDV, TOPLAM , STOK KODU, MİKTAR, KREDİ KARTI TUTARI ALANLARINA yazılan direk kaydolmasını sağlayabilirmiyiz ekteki dosyada yazılıyor fakat her hangi bir tuşa basmadan veri girişi yapılamıyor, evrak tarihi ise metin olarak geliyor,
3-SATILAN MAL/HİZMET, HESAPLANAN KDV alanlarının ise kdv oranı sutununa göre hesaplanmasını sağlayabilirmiyiz,
4-Ayrıca biraz daha görsel olmasını sağlayabilirmiyiz
5-Durumu yeterince açık anlatabilmişimdir umarım uzun bir ardan sonra foruma geri döndüm sizden ricam değerli vaktinizi ayırıp bir kaç içinde müsait olursanız cevaplar mısınız
Saygılar
erhanaltay_@hotmail.com
05321640885
Ekte yapıp ancak bir noktaya kadar gelebildiğim excel de siz üstadlar için basit muhasebe programını 3 gündür bitiremedim. Aşağıda vereceğim verilerle yardımlarınızı rica ediyorum;
Ekli excel dosyasında da göreceğiniz üzere
*xls uzantısı olmayıp bu çalışmayı .exe haline getirilebilir mi bu çalışmadan;
*ilk açılış sayfasında yapmaya çalıştığım kapağın gelmesini sağlayabilir miyiz;
*ikinci sayfanın tamamında formun gözükmesini ve bu form üzreinden yapılan kayıtların başka bir sayfaya atılmasını sağlayabilir miyiz;
*form da 12 sutun (başlık) bulunmakta sırasıyla,
Kod
Hesap Kodu
Evrak Tarihi
Evrak No
Gelir Açıklama
Kdv
Satılan Mal/Hizmet
Hesaplanan Kdv
Toplam
Stok kodu
Miktar
Kredi Kartı Tutarı
şeklindedir.
Buradaki durum ise şöyledir.
1-Kod kısmını forma girerken seçilebilecek şekilde vba da yazdığım kodların gelmesini sağlayabilirmiyiz(listbox)
2-HESAP KODU, EVRAK TARİHİ, EVRAK NO, GELİR AÇIKLAMA, KDV, TOPLAM , STOK KODU, MİKTAR, KREDİ KARTI TUTARI ALANLARINA yazılan direk kaydolmasını sağlayabilirmiyiz ekteki dosyada yazılıyor fakat her hangi bir tuşa basmadan veri girişi yapılamıyor, evrak tarihi ise metin olarak geliyor,
3-SATILAN MAL/HİZMET, HESAPLANAN KDV alanlarının ise kdv oranı sutununa göre hesaplanmasını sağlayabilirmiyiz,
4-Ayrıca biraz daha görsel olmasını sağlayabilirmiyiz
5-Durumu yeterince açık anlatabilmişimdir umarım uzun bir ardan sonra foruma geri döndüm sizden ricam değerli vaktinizi ayırıp bir kaç içinde müsait olursanız cevaplar mısınız
Saygılar
erhanaltay_@hotmail.com
05321640885