Arkadaşlar böyle bir şey yapabilr miyiz. yada nasıl yapılır biraz yardımcı olur musunuz
A sütunu konu açma adresleri
B sütunu kullanıcı adı (her site için farklı)
C sütunu kullanıcı şifresi (her site için farklı)
D1 de konu başlığı (değişmiyecek)
D2 de konu içeriği (değişmiyecek)
yani A50 ye geldiğinde B50 ve C50 deki kullanıcı adı ve şifresini alsın. ama D1 ve D2 deki başlık ve içeriği yazsın
aşağıya doğru liste uzayıp gidiyor. her site için farklı kullanıcı adı olabilir.
bir tuş ekleyip bastığımda A1 deki adrese giriş yapsın. konu açma adresine D1 deki konu başlığını yazsın. mesaj kısmına D2 hücresinin içeriğini aktarsın. konuyu aç deyip benim yerime otomatik yapsın. aynı anda hepsine birden açsın istiyorum
A1 adresine konu açınca A2 e geçsin, A3 A4 A5 ...... sırayla diğer yazılan sitelerde açsın
excel üzerinden değilde form üzerinden de olabilir.
siz saygıdeğer üstadlarımdan benim küçük bi yardım istiyorum
şimdiden teşekürlerimi sunarım
A sütunu konu açma adresleri
B sütunu kullanıcı adı (her site için farklı)
C sütunu kullanıcı şifresi (her site için farklı)
D1 de konu başlığı (değişmiyecek)
D2 de konu içeriği (değişmiyecek)
yani A50 ye geldiğinde B50 ve C50 deki kullanıcı adı ve şifresini alsın. ama D1 ve D2 deki başlık ve içeriği yazsın
aşağıya doğru liste uzayıp gidiyor. her site için farklı kullanıcı adı olabilir.
bir tuş ekleyip bastığımda A1 deki adrese giriş yapsın. konu açma adresine D1 deki konu başlığını yazsın. mesaj kısmına D2 hücresinin içeriğini aktarsın. konuyu aç deyip benim yerime otomatik yapsın. aynı anda hepsine birden açsın istiyorum
A1 adresine konu açınca A2 e geçsin, A3 A4 A5 ...... sırayla diğer yazılan sitelerde açsın
excel üzerinden değilde form üzerinden de olabilir.
siz saygıdeğer üstadlarımdan benim küçük bi yardım istiyorum
şimdiden teşekürlerimi sunarım