• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel telif hakkı hakkında,Ülkemizdeki yasalar hakkında bilgi isteği ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kutman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
Excelde yaptığımız bir programı excel olarak sattığımızda excel bizden telif hakkı istiyormu ?

Excelde yaptığımız bir çalışma vergi sınıfına giriyormu ülkemizde bununla ilgili kanun maddeleri nelerdir. ?

Arkadaşlar bu konu çok önemli bilen kişiler yazsın ve bilmeyen arkadaşlarımıza ve banada bilgi olsun emeği geçen herkese teşekkür ederim ?

Orjinal olarak sen geliştirmişsen excel senden niye telif hakkı istesin ki ?
Ben öyle bir şey duymadım yani şimdiye kadar. Sonuçta senin kodların.

Okan emir diye biri var. Rapkon diye bir program geliştirmiş excelde. ve bir sürü banka şuan aktif olarak kullanıyormuş. Onunla da iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

http://www.vegatr.com/web/rapkon.html

Excelde yaptığımız bir programı excel olarak sattığımızda excel bizden telif hakkı istiyormu ?

Excelde yaptığımız bir çalışma vergi sınıfına giriyormu ülkemizde bununla ilgili kanun maddeleri nelerdir. ?

Arkadaşlar bu konu çok önemli bilen kişiler yazsın ve bilmeyen arkadaşlarımıza ve banada bilgi olsun emeği geçen herkese teşekkür ederim ?

Aynı konuyu daha önce bende merak etmiş ve Microsoft Türkiye ile telefonda görüşmüştüm.
İlgili kişi sorularım üzerine, arada bir bekletip ilgili kişilerle de görüştü.

Bana söyledikleri bu şekildeydi.
"Microsoft Office programlarını kullanarak, eğitim videoları ve programlar geliştirilip satılabilir. Ancak bu aşama Microsoft un logosu kullanılamaz."

Demişlerdi.

Onu diyen halt etmiş :)

Piyasadan haberi yok anlaşılan. Kafasını kaldırıp bir baksınlar bakalım kullanıyor mu kullanılmıyor mu :)))

Geri