• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel tabloda tarihler sıralanmıyor...

Excel Vers. ve Dili
2010 TÜRKÇE
Arkadaşlar ekteki tabloyu hazırladım ancak o kadar acele yapmışım ki sol sutundaki tarihler günümüzden mart ayına doğru sıralanıyor.Bunu once filtre ile sonra da sıralama ile düzeltmeye çalıştım.Tarihler sıralandı ancak bu seferde sağ taraftaki excavation vs. değerleri değişti.İstediğim sadece değerler değişmeyecek şekilde tarihin artarak aşağıya doğru devam etmesi yardımınızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

.

DATE sütununun sağına ve soluna birer sütun ekleyerek, DATE sütununu sıralayın. Daha sonra eklediğiniz sütunları silin.

.

sadece b sutununu secip filtre uygula
daha sonra sıralama yaptıgında "Gecerli secimle devam et" secenegını sec
bu sekılde sadece tarıh sutunu degısır.

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için ama tekrar okudumda aceleden ne demek istedigimi tam anlatamamışım.Tarih sütununu
dediğiniz gibi sıraladım yanlarına birer sütun ekleyip ama D,E,F,G ve H sütunlarını da tarihe göre takla attırmam gerek ama
onu beceremiyorum.Bütün tabloyu seçip filtre uygularsam da değerler değişiyor yada küçükten büyüğe sıralatırsam araya sıfırlar
girip tablo karışıyor.

Son düzenleme:
Sayın cradleofden,
Sütunlara farklı formüller koymuşsunuz,mesela aynı sütunda, bir hücre değerini başka hücreden alıyor, altındaki hücreye elle veri girmişsiniz. Sıralamayı değiştirince bu yüzden değerlerde değişiyor. Bu çözerseniz probleminizi kendiniz çözebilirsiniz.

Evet hallettim sonunda teşekkürler...

Geri