• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Tablo Sayfalarını İlişkilendirme

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Merhaba,

Şimdi şöyle bir sorunum var. Excel'de oluşturduğum bir liste var. Bu liste sayfa sayfa devam ettiği için her sayfada aynı taslağı kullanıyorum. Ancak listede araya herhangi bir ekleme yaptığımda doğal olarak sayfanın altı uzuyor ve tablo sayfadan taşıyor. Ben bu tabloları ilişkilendirip araya ekleme yaptığımda bir alttaki tablonun ilk satırına onu da alttakine şeklinde bir kaydırma yapabilir miyim?

Yani sayfanın son satırı olan örn. 145. satır bir sonraki sayfanın ilk satırına aynı sayfanın sonu da bir sonraki sayfanın ilk satırına şeklinde devam etsin istiyorum. üstteki bölüm, makine, demirbaş no. vs sabit kalsın. Resim 2'de olduğu gibi başlıklar aşağıya kaymasın.

Bilmem kendimi ifade edebildim mi?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba alpermete,

Listelerin aynı sayfa içinde alt altamı yoksa farklı sayfalardamı bulunuyor? Dosyanı ilave edermisin?

İyi çalışmalar!

Merhaba alpermete,

Listelerin aynı sayfa içinde alt altamı yoksa farklı sayfalardamı bulunuyor? Dosyanı ilave edermisin?

İyi çalışmalar!

Merhaba,

Aynı sayfa içinde altalta eklediğim dosyada bozuk zaten görürsünüz. sürekli kopyala yapıştır yaptığım için bir sonraki sayfanın başındaki etiketler 3-4 sayfa aşağıya kaymış durumda. eğer ben başlıkları ve alttaki imza kısımlarını sabitleyebilirsem, ekleme yapsam dahi sadece demirbaş malzemeler alt sayfaya geçecek ancak başlıklar sabit kalacak. yani öyle umuyorum.

Dosyayı ilke mesaja ekledim.

Son düzenleme:
Geri