Excel Stok devir sorunu

Ahmet ÖZGÜR

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR Office 2007 Office 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-09-2026
Merhaba bir adet excelim var Stok listesl anasayfa yanda sayfalar gidiyor. Stok kalemlerimi ve adetlerimi yazdım sayfalarda ise bu adetlerden çıkış yapıyorum çıkışları anasayfa olan stok listesinden düşüyor sorun yok.
Sorum şu yeni ürün geldiğinde adetleri anasayfadaki mazleme adının yanındaki adetlere giriyorum ama her defasında olağan adetin üzerine toplayıp yazmam gerekiyor aksi halde çıkış miktarında tutarsızlık oluyor diğer sayflarda çıkış oldugu için adetten getirip düşüyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekir. Excel sayfası da yükleyebilirim sayfa bilgilerini demo birşeyler yazıp.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Demo olusturup yuklerseniz hucre isabetsizliği yaşanmaz. Bir de formul ile mi ya da kod ile mi cozmek istiyorsunuz ?

Ahmet ÖZGÜR

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
04-09-2026
Demo hazırlayacağım cems bey, formul ya da kod nasıl isterseniz ben genelde formül kullanıyorum kodunda gerektiği yerler oluyor tabi ki.

Ekli dosyalar

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
nereden geldiğini bulamadığım bir activeworkbook.save var, kodun altına habire ekleniyor. Bu arada teknisyene siz bagımsız mı karar veriyorsunuz kendi mi atama yapıyor bu da açık değil. Şu an ofisi terketmek uzereyiz, sabite 21 den once ulaşamam. Bu arada bir yardım daha gelebilir. Ben 2010 a gore cozum aradım ama daha bileşik işlemler de var.

Ahmet ÖZGÜR

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
04-09-2026
Cems bey, bende ofisten çıktım yarın sabah tekrardan bilgi paylaşırım, teşekkür ederim

Ahmet ÖZGÜR

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
04-09-2026
nereden geldiğini bulamadığım bir activeworkbook.save var, kodun altına habire ekleniyor. Bu arada teknisyene siz bagımsız mı karar veriyorsunuz kendi mi atama yapıyor bu da açık değil. Şu an ofisi terketmek uzereyiz, sabite 21 den once ulaşamam. Bu arada bir yardım daha gelebilir. Ben 2010 a gore cozum aradım ama daha bileşik işlemler de var.
Öncelikle şu sorularınıza cevap vermiş olayım teknisyeni ben kendim açıyorum alttaki sayfalara ismini ben kendim veriyorum stok listesinde diğer sayfalardan toplama yapan formüllere bu açmış olduğum teknisyen ismini ben ekliyorum stok listesinde en sağda veri doğrulama için kullandığım alanlarda kesimlere teknisyeni ben ekliyorum makro içerisinde ki teknisyen ismini yine ben ekliyorum