• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel seçeneklerinde sorun?

Excel Vers. ve Dili
2010
Office 2010 kullanıyorum excel de seçeneklere girip formüllerin otomatik hesaplanmasını seçiyorum. Fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda eski haline dönüyor tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum. Bunun sebebi ne olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

MErhaba, Bende de aynı sorun oldu. Çalıştığınız şirkette klasörlere ağ bağlantılarından ulaşıyorsanız bununla alakalı sorun olabilir. Herkes excelleri kapatsın siz ondan sonra değişikliği yapıp kaydedin. Bende işe yaradımı bilmiyorum yani ilk değiştirdiğinizde sorun yok gibi ama sonrasında tekrar sorun çıkıyor. Ben her seferinde değiştirdim bir zaman sonra kendi kendine sorun ortadan kalktı.

MErhaba, Bende de aynı sorun oldu. Çalıştığınız şirkette klasörlere ağ bağlantılarından ulaşıyorsanız bununla alakalı sorun olabilir. Herkes excelleri kapatsın siz ondan sonra değişikliği yapıp kaydedin. Bende işe yaradımı bilmiyorum yani ilk değiştirdiğinizde sorun yok gibi ama sonrasında tekrar sorun çıkıyor. Ben her seferinde değiştirdim bir zaman sonra kendi kendine sorun ortadan kalktı.

teşekkürler

Geri