• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel save ederken gizlilik uyarısı sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cems
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Bazı dosyalarda ""gizli kimlik bilgileri olabilir "" uyarısı geliyor ve cansıkıcı sekilde programı durduruyor. Bunun kaynağını net bilmiyorum ve ciddi bunaltıyor her save ederken çıkınca. Nedenini bilmeyince susturmayı da bulamıyorum .

Ekte kod yazarken ve userformda işlem yaptırırken çıkan gereksiz uyarının resmi de var. Genelde internetten yani siteden soru ekinde gelen dosyalarda bu çıkıyor , tamam ancak dosyaya sağ tıklayıp engelleme uyarısını durdursam da kişisel bilgilerin tamamını kaldır desem de devam ediyor ve verim sıfırlaşıyor. Application.displayalerts = False True yapmak da işe yaramıyor.

Son karşılaştığım dosya şu adreste , açılırken sorun yok ancak nereden save ederse ya da kapat tuşuna basarsam bu uyarı gelip herşeyin akışını bozuyor.

http://www.excel.web.tr/f48/yazdyr-veya-ekle-butonu-t167218.html#post912294

Burada soran 2007 beyan etmiş , dosyayı ben 2010 da hazırladım.

Bunun cevabı büyük sevap olacak .

Ekli dosyalar

• gereksiz uyarı.jpg
    gereksiz uyarı.jpg
    81.6 KB · Görüntüleme: 1
  • gereksiz uyarı 2 . jpg.jpg
    gereksiz uyarı 2 . jpg.jpg
    113.8 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba.

Konu başlığı alakasız ama aşağıdaki konu sayfasında Sayın İdris SERDAR'ın 6 numaralı cevabına bakınız.
Bu SAYFA
.

Sayın BARAN ,

Gösterdiğiniz linkte Sn SERDAR 'ın konuda sebep ve sonuç ilişkisini açıklayan yazısını okudum ve seçeneklere girip inceledim . Buradaki onay kutusu işaretliydi , kaldı ki buralarla pek uğraştığımı hatırlamıyorum. Sanırım herhangi bir dosyada çalışırken benzer sorun çıkarsa burayı da gözetmek gerekecek.

Ancak işareti kaldırdıktan sonra defalarca denememe rağmen gizlilik uyarısı gelmedi ve sorun çözüldü .

Çok teşekkür ederim :)

Estağfurullah, "forumda arama yapmanın faydaları".

Kolay gelsin.
.

Geri