• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel programları kısıtlamalar nedeni ile çalıştıramıyorum.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Merhaba arkadaşlar.Bazı excel programlarını çalıştırmaya başladığımda programda herhangi bir butona tıkladığımda karşıma "İşlem, bu bilgisayardaki kısıtlamalar nedeni ile iptal edildi.Lütfen sistem yöneticinizle görüşün" şeklinde bir mesaj çıkıyor.Acaba ne yapmalıyım?Teşekkür eder saygılar sunarım.

Eğer windows korsan ise ve güncellemer indirilmiş ise böyle birşey olabilir!

Merhaba arkadaşlar.Bazı excel programlarını çalıştırmaya başladığımda programda herhangi bir butona tıkladığımda karşıma "İşlem, bu bilgisayardaki kısıtlamalar nedeni ile iptal edildi.Lütfen sistem yöneticinizle görüşün" şeklinde bir mesaj çıkıyor.Acaba ne yapmalıyım?Teşekkür eder saygılar sunarım.

Ekteki resimde görünen ayarları kontrol edin.

İşaretli olmaları gerekir.

..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
SLMLAR, aynı konuda sorun yaşıyorum, denemediğim şey kalmadı. ağa bağlı bir bilgisayar kullanıyorum, diğer bütün bilgisayarlar excel dosyalrındaki köprüleri açabiliyor. xp kaldırdım, yükledim,office kaldırdım yükledim, bütün ayarlar ok. ama hala aynı uyarıyı alıyorum.çlıdıracam ne olur yardım

arkadaşlar bende aynen dfediğiniz gibi. daha önce köprüler oluşturuyorsdum şu an köprü çalışmıyor. kafayı yiycem. 2003 excel yüklü ondan olacağını da zannedmiyorum. çözen varmı

Geri