Merhaba;
Ben Bir Pörtföy Oluşturmak İstiyordum Her Müşteri İçin Tek Tek Sekme Açıyordum Fakat Forumda SelectBox Değer Çekilen Bir Uygulama Gördüm Ve DataGrid Oluşturarak Yapya Karar Verdim Ama Bir Türlü Yapamadım
1 . Bu Select Box Nasıl Yapılmış (Ben Kopyala Yapıştırla Aldım) Ve Satır Sınırı Var Sanırım Bunu Sonsuz Nasıl Yapılır ?
2 Cisi Ben Ben Çektigim Sonucu A5 D3 G6 Gibi İstedigim Yerlere Nasıl Yazarım Ekte Var Yardımcı Olursanız Sevinirim
Data Sekmesindeki Veriyi Pörtföy Sekmesindeki Alanlara Nasıl Yazdırırım ?
Makro İle Yapılmayınca Veri Arttıkça Sıkıntı Oluyormuş
Forumda Korhan Ayhan Arkadaşımız Bu Şekilde Bir Çzöüm Yolu Üretmiş Ama Ben İstedigim Veriyi İstediği Hicreye Nasıl Yazarım Onu bulamadım Düşey Ara İle Çoklu Veri Sıkıntı Oldugu Doğrumudur ?
Ben Bir Pörtföy Oluşturmak İstiyordum Her Müşteri İçin Tek Tek Sekme Açıyordum Fakat Forumda SelectBox Değer Çekilen Bir Uygulama Gördüm Ve DataGrid Oluşturarak Yapya Karar Verdim Ama Bir Türlü Yapamadım
1 . Bu Select Box Nasıl Yapılmış (Ben Kopyala Yapıştırla Aldım) Ve Satır Sınırı Var Sanırım Bunu Sonsuz Nasıl Yapılır ?
2 Cisi Ben Ben Çektigim Sonucu A5 D3 G6 Gibi İstedigim Yerlere Nasıl Yazarım Ekte Var Yardımcı Olursanız Sevinirim
Data Sekmesindeki Veriyi Pörtföy Sekmesindeki Alanlara Nasıl Yazdırırım ?
Makro İle Yapılmayınca Veri Arttıkça Sıkıntı Oluyormuş
Kod:
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Dim Bul As Range
On Error GoTo Son
If Intersect(Target, Range("C5:C65536")) Is Nothing Then Exit Sub
Application.EnableEvents = False
If Target.Offset(0, -1) = "adı soyadı" And Target <> "" Then
Set Bul = Sheets("data").Range("B:B").Find(Target, LookAt:=xlWhole)
If Not Bul Is Nothing Then
Target.Offset(1, 0) = Bul.Offset(0, 1)
Target.Offset(2, 0) = Bul.Offset(0, 2)
GoTo Son
Else
MsgBox Target & " isimli kayıt bulunamamıştır !", vbCritical
GoTo Son
End If
Else
Target.Offset(1, 0).ClearContents
Target.Offset(2, 0).ClearContents
End If
Son:
Set Bul = Nothing
Application.EnableEvents = True
End Sub
Forumda Korhan Ayhan Arkadaşımız Bu Şekilde Bir Çzöüm Yolu Üretmiş Ama Ben İstedigim Veriyi İstediği Hicreye Nasıl Yazarım Onu bulamadım Düşey Ara İle Çoklu Veri Sıkıntı Oldugu Doğrumudur ?