• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel kopyala yapıştır yapmıyo hata veriyo

Excel kullanılabilir kaynaklar ile bu görevi tamamlayamıyor.Daha az veri seçin yada diğer uyğulamaları kapatın.
Geri al olmadan devam edilsin mi? uyarısı çıkıyor.
excelde bi kayıt programı yapmaya başladı bikaç ay önce ve 2250 çalışma sayfası açtım ve 1.sayfayı düzenledim ve diğerlerine aynısını yapıştırmak istiyorum ama 50-60 sayfaya yapıtırdıktan sonra bu yazı ıkıyo.dosya büyüklüğü 35.405 kb oldu 2 aydır uğraşıyorum 1 adım ilerleyemedim.sayfa sayısını azalttım olmadı.veri azalttım olmadı .sayfalara yapıştırmaya çalıştığım alan büyükte değil 10 sütun 20 satır ama olmuyo yapılabilcek bişe varmıyoksa bu sevdadan vazmı geçmeliyim.

Fazla süsleme, formatlı ve formüllü hücreler varsa onları azaltın.

Bu tür formatlar ve formüller, tüm sayfa yüzeylerine yayılmasın. Yani 256 sutün, 65536 satır yada bunlara yakın tutarlarda olmasınlar.

Bir Excel dosyasından verim almak istiyorsanız sayfa sayısı 100'ü geçmesin.

dosyada hataların devam etmesi dosyanızın bozulduğunu gösteriyor.
Yaptığınız çalışmayı yeni bir dosyada yapın.

Excel kullanılabilir kaynaklar ile bu görevi tamamlayamıyor.Daha az veri seçin yada diğer uyğulamaları kapatın.
Geri al olmadan devam edilsin mi? uyarısı çıkıyor.

Arkadaşlar arkadaşımızın başına gelen benim başıma geldi. Hatta hiç bilgi olmayan bir excel sayfası açıp bir satıra üç beş kelimelik bir şey yazıyım onu başka bir hücreye kopyalamaya çalıştığımda da aynı uyarıyı alıyorum. Sorun ne olabilir.
Teşekkürler.

Geri