Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel 2007 Kullanıyorum.
İki ayrı çalışmamı iki ekranda görmek istiyorum fakat
Excel 2007 İzin vermiyor. Açtığım Excel kitaplarını aynı pencere içinde açmakta inat ediyor.
2003 sürümde menü bu şekilde geçiyor. 2007 de aynı isimdedir fakat bölgesi farklı olabilir. Menüleri karıştırarak belirttiğim seçeneği bulup işaretleyin.
Excel açıyoruz,office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve genel sekmesine gelip Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz hepsi bu kadar ))
Excel 2007 açıyoruz, office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve Genel sekmesine geliyoruz, Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz hepsi bu kadar ))
yyyzzz Dediğin işlemi yaptım tam istediğim sonucu verdi her excel çalışması yeni bir pencerede açılıyor ama .
"Komut programı gönderilirken bir sorun oluştu." hatası veriyor.
Hatayı çalışmamı açmaya çalıştığımda veriyor.
3641 o halde aşağıda belirttiğim işlemleri yapmalısınız.
Çalıştır/Regedit/HKEY_CLASSES_ROOT/Excel.Sheet.8/Shell/Open/Command hepsini sırasıyla açıyoruz. Varsayılandaki verinin altında "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\EXCEL.EXE" /e bu değer ve Command komutunun verisinin altında ise w_1^VX!!!!!!!!!MKKSkEXCELFiles>tW{~$4Q]c@II=l2xaTO5 /e "%1" bu değerler olması gerekiyor, ancak bitmedi aynı şeyi Excel.Sheet.12/Shell/Open/Command hepsini sırasıyla açıyoruz. Varsayılandaki verinin altında "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\EXCEL.EXE" /e bu değer ve Command komutunun verisinin altında ise w_1^VX!!!!!!!!!MKKSkEXCELFiles>tW{~$4Q]c@II=l2xaTO5 /e "%1" bu değerler olması gerekiyor. Bu şekilde yaparsan problem kalmaz. Verdiğim değerleri kopyalarsan sorun olmaz.
///Excel 2007 açıyoruz, office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve Genel sekmesine geliyoruz, Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz ////
yukarıda anlatılanın tam tersini(dde işaretini kaldırdım) yaptım bende işe yaradı
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.