• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Kitabını Başka Sayfada Açmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 3641
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3641

Altın Üye
Excel 2007 Kullanıyorum.
İki ayrı çalışmamı iki ekranda görmek istiyorum fakat
Excel 2007 İzin vermiyor. Açtığım Excel kitaplarını aynı pencere içinde açmakta inat ediyor.

Nasıl çözebilirim acaba.

Merhaba,

Seçeneklerde "Görev Çucuğundaki Pencereler" seçeneğini işaretleyin.

2003 sürümde menü bu şekilde geçiyor. 2007 de aynı isimdedir fakat bölgesi farklı olabilir. Menüleri karıştırarak belirttiğim seçeneği bulup işaretleyin.

.

Dediğiniz YAnılmıyorsam 2007 De
Office Logosu - Seçenekler - Gelişmiş - Görünüm - Görev Çubuğunda Tüm Pencereleri Göster ( Tık Kutusu Var )

her iki türlüde denememe rağmen bi türlü olmadı.

Excel 2007 iki ekranda açmak çok kolay :)

Excel açıyoruz,office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve genel sekmesine gelip Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz hepsi bu kadar :)))

Excel 2007 açıyoruz, office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve Genel sekmesine geliyoruz, Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz hepsi bu kadar :)))

yyyzzz Dediğin işlemi yaptım tam istediğim sonucu verdi her excel çalışması yeni bir pencerede açılıyor ama .
"Komut programı gönderilirken bir sorun oluştu." hatası veriyor.
Hatayı çalışmamı açmaya çalıştığımda veriyor.

3641 o halde aşağıda belirttiğim işlemleri yapmalısınız.
Çalıştır/Regedit/HKEY_CLASSES_ROOT/Excel.Sheet.8/Shell/Open/Command hepsini sırasıyla açıyoruz. Varsayılandaki verinin altında "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\EXCEL.EXE" /e bu değer ve Command komutunun verisinin altında ise w_1^VX!!!!!!!!!MKKSkEXCELFiles>tW{~$4Q]c@II=l2xaTO5 /e "%1" bu değerler olması gerekiyor, ancak bitmedi aynı şeyi Excel.Sheet.12/Shell/Open/Command hepsini sırasıyla açıyoruz. Varsayılandaki verinin altında "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\EXCEL.EXE" /e bu değer ve Command komutunun verisinin altında ise w_1^VX!!!!!!!!!MKKSkEXCELFiles>tW{~$4Q]c@II=l2xaTO5 /e "%1" bu değerler olması gerekiyor. Bu şekilde yaparsan problem kalmaz. Verdiğim değerleri kopyalarsan sorun olmaz.

teşekkürler

///Excel 2007 açıyoruz, office logosunu tıklıyoruz,Excel seçeneklerini tıklıyoruz,Gelişmiş tıklıyoruz ve Genel sekmesine geliyoruz, Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksay işaretliyoruz ////
yukarıda anlatılanın tam tersini(dde işaretini kaldırdım) yaptım bende işe yaradı

teşekkürler problem çözüldü....:)

Geri