• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Hatırlatma Programı Yardım

Excel Vers. ve Dili
Mİcrosof Office 2010-Türkçe
İyi Günler ;

Ben bir danışmanlık firmasında çalışıyorum. Bazı firmaların kontrol tarihlerini ve rapor tarihlerini hatırlatma şeklinde yapılabilirmi?
50 adet takibini yaptığım firma var. Bu firmalarda aşağıdaki kalemlerin takibini yapıyorum. Bana firmaları yazacağım ve üst satırlarada takip ettiğim kalemleri yazdığım bu tarihlerin periyodik olarak kontrolü geldiğinde ( 3 Aylık, 6 Aylık, 1 Yıllık ) haber verecek bir excel çalışma sayfası hazırlyabilirmisiniz. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Firmalarda Takip Ettiğim Progralar ;

1. Ağır ve Tehlikeli İşler Raporu
2. Akciğer Grafisi
3. Odyometri Testi
4. Solunum fonksiyon testi
5. İş Güvenliği Eğitimleri
6. Yüksekte Çalışma Eğitimleri
7. Risk Değerlendirmesi
8. Acill Durum Eylem Planı
9. Acil Durum Tatbikatı
10. Çevre Eğitimi
11. Çevre Danışmanlığı
12 Çevre Raporlar
12. Yangın Tatbikatı
13. Patlamadan Korunma Dökümanı
14. İş Güvenliği Denetimleri

excel ile outlookta task acma gibi bir konu yardimci olabilir saniyorum, sitede bu tarz bir arama yapabilirmisiniz..

teşekkürler daha detaylı anlatırmısnız yeniyim bu konularda birazda k.bakmayın .)

o konuyu inceledim fakat benim dediğim gibi değil sanırım. ben size örnek bir çalışmamı yolluyorum buradaki tarihlerin zamanı geldiğinde bana bunu hatırlayacak bir çalışma sayfası yapabilirmisiniz?

Ekli dosyalar

Size nasil hatirlaticak bunu boyayarak filan mi, yoksa outlook`un tasklari gibi mi?

outlooktaki gibi hatırlatacak yada masaustune ufak not şeklinde hatırlatacak. aynı zamanda boyuyarakta hatırlatırsa sevinirim çok şey istedim sanırım :)

Outlook hatirlatmasi gibi olabilmesi icin outlook`a bu bilgiyi gonderen bir uygulama kullanmak zorundasiniz ustte linkini verdigim ornekteki gibi, renklendirme ise kosullu formatlar ile gerceklestirilebilinir..

Benim yolladığım taslak üzerinde hatırlatma seçeneğini aktif yapabilirmisiniz mustafa bey sizede zahmet veriyorum

Kusura bakmayin hem gec yazabildim hemde cozum icin bir fikrim yok suan..

Oncelikle dosyanizdaki hatirlatilacak tarihleri ve bu tarihlerin hangi kosullara bagli oldugunu anlayamadim. Eger herhangi bir kosul yok ise;

http://www.excel.web.tr/f50/excelden-outlook-takvime-oe-aktarma-t82426/post449859.html

bu mesajda sadece hatirlatma tarihine alarm task kuran bir ornek yapmistim, ayrica her mesajinizi tekil gorup tekrar acmasinada izin vermiyor..

Calismanizda hatirlatilacak tarihlerin bir kosulu varsa bunu yazarsaniz yardimci olmaya calisayim, kolay gelsin..

Geri