• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

EXCEL GRUPLANDIRMA

Excel Vers. ve Dili
türkçe
ÖRNEK EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDE TABLOYU GRUPLANDIRIP İSİM VERMKE İSTİYORUM AMA GURUPLANDIR KISMI KAPALI AÇAMIYORUM NEDEN. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ( ÖRNEĞİ TIKLADIĞINIZDA AÇMAYABİBİR. BİRLİKTE AÇ DEYİP PAİNTTE AÇILIR.)

Ekli dosyalar

• ÖRNEK.jpg
    ÖRNEK.jpg
    378.3 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba Emre bey,
Mesajlarınız forum kurallarına uygun göndermeye özen gösteriniz.

Büyük Harf Kısıtlaması:
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız

Düzeltirseniz seviniriz. Ama bu işlem için tanımlanmış bir süre var. O süreyi aşarsanız düzenleme yapamazsınız.

Deneme yaptığımda excelde tek resim olunca gruplandırma seçeneği pasif oluyor. Birden fazla resim olunca bu özelliği kullanabiliyorsunuz.

Merhaba,

Tam olarak gruplandırma amacınızı anlamadım;
Nesneye bir isim vermek ise; gruplandırmadan da nesnelerinize isim verebilirsiniz.
İllede gruplandırmam gerekiyor diyorsanız; Gruplandırma yapacağınız nesnenin bir köşesine küçük bir şekil ekleyin ve saydamlığını %100 e çekin
akabinde Bu nesnelerin her ikisin CTRL veya Shift tuşlarını kullanarak seçin ve gruplandırmanızı yapın.
Artık gruplanmış nesnelerinize isim verebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Tam olarak gruplandırma amacınızı anlamadım;
Nesneye bir isim vermek ise; gruplandırmadan da nesnelerinize isim verebilirsiniz.
İllede gruplandırmam gerekiyor diyorsanız; Gruplandırma yapacağınız nesnenin bir köşesine küçük bir şekil ekleyin ve saydamlığını %100 e çekin
akabinde Bu nesnelerin her ikisin CTRL veya Shift tuşlarını kullanarak seçin ve gruplandırmanızı yapın.
Artık gruplanmış nesnelerinize isim verebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler , dediğiniz gibi birden fazla öge gerekmektedir. Sorunum çözüldü.

Geri