EXCEL GRUPLANDIRMA

Excel Vers. ve Dili
türkçe
ÖRNEK EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDE TABLOYU GRUPLANDIRIP İSİM VERMKE İSTİYORUM AMA GURUPLANDIR KISMI KAPALI AÇAMIYORUM NEDEN. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ( ÖRNEĞİ TIKLADIĞINIZDA AÇMAYABİBİR. BİRLİKTE AÇ DEYİP PAİNTTE AÇILIR.)

Ekli dosyalar

• ÖRNEK.jpg
    ÖRNEK.jpg
    378.3 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba Emre bey,
Mesajlarınız forum kurallarına uygun göndermeye özen gösteriniz.

Büyük Harf Kısıtlaması:
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız

Düzeltirseniz seviniriz. Ama bu işlem için tanımlanmış bir süre var. O süreyi aşarsanız düzenleme yapamazsınız.

Deneme yaptığımda excelde tek resim olunca gruplandırma seçeneği pasif oluyor. Birden fazla resim olunca bu özelliği kullanabiliyorsunuz.

Merhaba,

Tam olarak gruplandırma amacınızı anlamadım;
Nesneye bir isim vermek ise; gruplandırmadan da nesnelerinize isim verebilirsiniz.
İllede gruplandırmam gerekiyor diyorsanız; Gruplandırma yapacağınız nesnenin bir köşesine küçük bir şekil ekleyin ve saydamlığını %100 e çekin
akabinde Bu nesnelerin her ikisin CTRL veya Shift tuşlarını kullanarak seçin ve gruplandırmanızı yapın.
Artık gruplanmış nesnelerinize isim verebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Tam olarak gruplandırma amacınızı anlamadım;
Nesneye bir isim vermek ise; gruplandırmadan da nesnelerinize isim verebilirsiniz.
İllede gruplandırmam gerekiyor diyorsanız; Gruplandırma yapacağınız nesnenin bir köşesine küçük bir şekil ekleyin ve saydamlığını %100 e çekin
akabinde Bu nesnelerin her ikisin CTRL veya Shift tuşlarını kullanarak seçin ve gruplandırmanızı yapın.
Artık gruplanmış nesnelerinize isim verebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler , dediğiniz gibi birden fazla öge gerekmektedir. Sorunum çözüldü.

Geri