• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel dosyasını tüm içeriği ile başka pc'ye taşımak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pylor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003 kullanıyorum
Sayın form uzmanları arama yapmama rağmen yapmak istediğim şey hakkında detaylı bir bilgi bulamadım belkide doğru başlık ile arama yapmadığımdan olmuştur. istediğim şey başlıktanda anlaşılacağı üzere dosya taşıma işlemi. halen çalıştığım bilgisayarda Xp işletim sistemi yüklü ve bu bilgisayar 2006 teknolojisine sahip olduğu için biraz hantal kalmaya başladı. bende yeni sistem yeni teknoloji Win7 64 bit işletim sitemli yeni bir bilgisayar aldım ve Xp yüklü bilgisayardaki excel dosyamı içindeki tüm makrolar formüller ve menü çubuğuna eklediğim hızlı erişim butonları ile beraber yeni bilgisayarıma taşımak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar

Yapmanız gereken sadece kopyala yapıştır.Hepsi bu. Birde yeni bilgisayarınızdaki exceli açtığınızda makro güvenlik seviyesini düşük olmasını unutmayın. Kolay gelsin

sayın mustafa1205 öncelikle cevap için teşekkür ederim kopyala yapıştır çok basit bu yöntemi kullandığımda bazı kodlar ve formüller taşınabiliyor ama dosyaya eklediğim bazı özellikler taşınmıyor örneğin otomatik tamamlama seçeneği içinde 100 aşkın tanımlamalar var ben "KÖB" yazdığımda "Kardia özefageal bileşke", "Gİ" yazdığımda "Görünümde idi" bu ve buna benzer bir çok tanımlamayı taşıyamıyorum başka bir sorun mesela Dosya, Düzen menü çubuğuna sağ tık "özelleştir/komutlar/makrolar/özel düğme" seçeneği ile yine bu bölüme hızlı erşim düğmeleri ekledim ve bunlara makrolar atadım kopyala yapıştır dediğimde malesef bunlarda taşınmıyor. bu konuda nasıl bir yol izleyebilirm

arkadaşlar bunun bir kolayı yokmu

Geri