Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşım,
ProducersEARTH olarak Google'a aratın. resimde görülenler ister txt, isterse excel olsun GoogleEarth'e alınabiliyor. Hem bilgisayarda hem de telefonda görebiliyorsunuz.
İyi çalışmalar
Sayın @Tevfik_Kursun ilginiz için teşekkür ederim.
Şöyleki; Yukarıda eklemiş olduğum dosyada bulunan makro ile ilgili ne yapabilirim acaba?
vba bilgim zayıf olduğu için bir türlü çözemedim. 7 sütünu kml dosyasına aktarabilirsem ne mutlu bana.
Teşekkürler iyi akşamlar.
Merhaba,
Dosyanıza baktım, ama ne yapmak istediğinizi anlamadım. Örnekte tam olarak ne yapmak istediğinizi görebilirsem yardımcı olmaya çalışırım. Yukarıdaki dosyanın örnek olduğunu var saysak ProducersEARTH dosyasında ne olacak?
İyi çalışmalar
Sayın @Tevfik_Kursun exceldeki 7 sütunu kml dosyasına döndürmek, 1. ve 2. sütunlardaki koordinatlara göre google eart dosyasını ayrı bir dosya oluşturup bilgileri google eart üzerinden izlemek incelemek.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.