Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.Bir türlü çözümünü bulamadım.Excel dosyasını kaydetmeyerek her seferinde yaptığım değişiklikleri farklı bir isimle kaydetmek zorunda kalıyorum.Ekran alıntısında verdği uyarırıyı paylaşıyorum.Yardımcı olmanız temennisiyle.
Tamam birinci excel dosyası salt okunur olarak açılıyor ikinci bir excel dosyası açtığımda salt okunur olarak açılmıyor.Bu şekilde çalışayım.Teşekkür ederim.
O zaman, ekrandaki tüm açık çalışma kiaplarını kapatın ve görev yöneticisinde açık kalmış EXCEL.EXE uygulamaları olup olmadığını kontrol edin. Varsa hepsini sonlandırın. Ardından sadece salt-okunur problemi olan dosyayı açarak kaydetmeyi deneyin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.