• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel dosyasını kaydetmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seddur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft office professional plus 2019
Merhaba.Bir türlü çözümünü bulamadım.Excel dosyasını kaydetmeyerek her seferinde yaptığım değişiklikleri farklı bir isimle kaydetmek zorunda kalıyorum.Ekran alıntısında verdği uyarırıyı paylaşıyorum.Yardımcı olmanız temennisiyle.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6.6 KB · Görüntüleme: 5
Ekran alıntsı sorunuzun cevabını veriyor... Dosya salt-okunur açıldığında üzerine kaydedemezsiniz. Dosyanızın neden salt-okunur açıldığını bulmalısınız.

.

Tamam birinci excel dosyası salt okunur olarak açılıyor ikinci bir excel dosyası açtığımda salt okunur olarak açılmıyor.Bu şekilde çalışayım.Teşekkür ederim.

Dosyanız normal açıldı; üzerine kaydedebildi. Aşağıdaki görselde kırmızı daire içindeki işaretin boş olduğundan emin olun.

244271

.

BOŞ olarak gözüküyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.1.PNG
    Ekran Alıntısı.1.PNG
    17.8 KB · Görüntüleme: 2
O zaman, ekrandaki tüm açık çalışma kiaplarını kapatın ve görev yöneticisinde açık kalmış EXCEL.EXE uygulamaları olup olmadığını kontrol edin. Varsa hepsini sonlandırın. Ardından sadece salt-okunur problemi olan dosyayı açarak kaydetmeyi deneyin.

.

Dosyayı kişilerle paylaşmak istiyorum.Ama önce Buluta kaydet diyor.Bulut neresi oluyor?

Bulut = Web depolama alanı... Tıpkı Google drive olduğu gibi, Microsoft'un sunduğu depolama alanıdır.

.

Görev yöneticisinde dosya sekmesinde 32 bit excel vardı sağ tıklayarak görevi sonlandır dedim oldu.İlginiz için Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.2.PNG
    Ekran Alıntısı.2.PNG
    34.7 KB · Görüntüleme: 3
Geri